Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Keräsimme alle usein kysytyt kysymykset. Klikkaa kysymystä tai vieressä olevaa plus-ikonia, niin näet vastauksen. Jos kysymystäsi ei löydy listasta, niin otathan yhteyttä!

Avaimet, oven avaaminen, nimi asukastauluun

Kapon Huollon ovenavauspalvelu toimii vuorokauden ympäri ja siitä veloitetaan hinnastossa  määritelty palvelumaksu. Huomioithan, että ovi avataan vain henkilölle, joka on talossa kirjoilla ja henkilöllisyys on todistettavissa esim. ajokortilla. Tarvittaessa käytämme Digi- ja väestöviraston palveluita.

Ota yhteys avainten hallinnasta vastaavaan tahoon. Yleensä se on isännöitsijä, mutta jos et ole varma asiasta, asiakaspalvelumme auttaa. Mikäli olet vuokralla, ole yhteydessä vuokranantajaan.

Arkisin 7:30 – 15:00 veloituksetta

Päivystysajalla 50€

Muuttoilmoituksen yhteydessä ilmoitetaan oveen tulevat nimet. Jos nimesi vaihtuu asunnossa asumisen aikana, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lämmitys, ilmastointi, sähkötyöt

Oletko tarkistanut lämpöpatterin termostaatin? Tämä voi joskus jäädä kiinni lämmityskauden alkaessa. Myös huonekalut tai verhot voivat vaikuttaa asunnon lämmittämiseen ja patterin ympärillä olisi hyvä olla tilaa. Jos patteri näiden jälkeen on vielä viileä, siitä kuuluu loriseva ääni ja lämmityskausi on alkanut, tee siitä vikailmoitus verkkopalvelumme kautta.

Taloyhtiön yleisissä tiloissa olevat valaisimet kuuluvat yhtiön vastuulle, joten tee tästä  vikailmoitus verkkopalvelumme kautta.

Sähköiset vikailmoitukset verkkopalvelumme kautta käsitellään 1-3 arkipäivän kuluessa. Kiireelliset päivystystyöt hoidetaan mahdollisimman nopeasti aikataulujen puitteissa. Valitettavasti emme pysty vaikuttamaan ulkopuolisiin putki- tai sähköliikkeen aikatauluihin.

Viemärit ja kylpyhuone

Nopea ensiapu tilanteeseen on hajulukon puhdistaminen. Tähän löytyy ohjeita netistä ja talokirjasta. Jos toimenpiteet eivät auta, voit tehdä vikailmoituksen verkkopalvelumme kautta.

Tämä kuuluu yleensä osakkaan vastuulle, mutta ammattitaitoiset huoltomiehemme auttavat mielellään sen korjaamisessa. Ota yhteys asiakaspalveluumme!

Pesukoneiden asennus ei kuulu huoltoyhtiön vastuulle, mutta autamme mielellämme sen kytkemisessä! Ota yhteys asiakaspalveluumme niin sovitaan tämän asentamisesta hinnastomme mukaisesti. Astianpesukoneiden asennuksessa ota yhteyttä erikoisliikkeeseen tai tahoon josta kone on ostettu.

Kausityöt, hiekoitus ja lumenauraus

Parkkiruudun lumenpoisto on ensisijaisesti autopaikan haltijan vastuulla. Kiinteistöhuolto auraa lumet parkkipaikoilta mahdollisuuksien mukaan. Parkkiruutuja pitää olla vähintään kaksi vierekkäistä autopaikkaa vapaana ja muutenkin hyvin tilaa työkoneelle, jotta parkkiruudut on mahdollista puhdistaa lumesta koneellisesti.

Kapon Huolto huolehtii taloyhtiöiden yleisistä piha-alueista huoltosopimuksen mukaisesti. Kausityöt hoidetaan monen vuoden ammattitaidolla ja pyrimme aina palvelemaan asiakkaitamme parhaamme mukaan. Joskus sääolosuhteet saattavat yllättää ja lumitöissä ja hiekotuksessa saattaa kestää, vaikka olemme varautuneet parhaamme mukaan. Jokainen piha-alue hoidetaan mahdollisimman nopeasti ja asian kuuluvalla tavalla. Jos havaitsette kuitenkin pidemmältä ajanjaksolta liukkautta tai muuta huoltotarvetta, otattehan yhteyttä verkkosivujemme kautta.

Puhdistamme hiekoitushiekat koneellisesti keväällä heti, kun sääolosuhteet sen sallivat. Hiekan poisto toteutetaan vaiheittain. Aloitamme poistamalla suuremmat hiekkamäärät piha-alueilta ja ovien edustoilta, hiekanpoisto jatkuu pesutöinä sekä imulakaisukoneella, jolloin jäljelle jäävät pienemmät hiekkajäämät saadaan pois ja lopuksi huolehdimme viheralueiden puhdistuksesta.

Scroll to Top