Palvelut

Palvelut

Tarjoamme laaja-alaisesti erilaisia palveluita kiinteistöhuollosta siivouksiin!

DSC_8785-web
Huolehdimme kiinteistöistä ympäri vuoden

Kiinteistönhuolto

Kapon Huolto on eri kokoisten kiinteistöjen ja taloyhtiöiden kokonaisvaltainen kumppani yli 30 vuoden kokemuksella. Toimiva kiinteistöhoito on avainasemassa, kun halutaan viihtyisää, turvallista ja arvon säilyttävää ympäristöä. Huolehdimme kiinteistöistä ympäri vuoden, käytössä oleva kalusto on monipuolista, nykyaikaista ja ympäristöystävällistä. Pääsääntöisesti nimeämme kullekin kiinteistölle oman kiinteistönhoitajan kohteen palvelun laadun maksimoimiseksi. Pidämme huolta myös kiinteistöjen sisätiloista.

Pienet huolto- ja rakennustyöt

Teemme myös kiinteistöille pieniä huolto- ja rakennustöitä. Vuosien saatossa karttunut laaja ammattitaito alalta mahdollistaa ennalta ehkäisevät korjaukset. Vian sattuessa toimimme nopeasti ja luotettavasti. Meillä on myös laajat ja hyväksi havaitut yhteistyökumppanit muun muassa sähkö- ja LVI-korjauksiin. Tarjoamme mm. roskakatoksien desinfiointipesuja (astiat ulkoisesti), palovaroittimien tarkastukset sekä vaihdot uusiin.

DSC_8687-web
Vian sattuessa toimimme nopeasti ja luotettavasti
DSC_8393-web
Kasvukauden mukaiset toimenpiteet

Viheralueet

Hoidamme kiinteistöjen viheralueet aina kasvukauden mukaisin toimenpitein. Hyvin hoidettu piha on kiinteistön arvoa kasvattava toimenpide ja vuosien kokemuksemme eri kohteiden hoitamisesta tuo meille vankkaa ammattitaitoa eri toimenpiteisiin.

Keväällä leikkaamme, siistimme ja hoidamme kasvukautta ajatellen pihan kasvit. Kesällä oleellinen osa viheralueiden hoitoa on nurmikon leikkaus, jota teemme moderneilla ja ympäristöystävällisillä kalustoilla. Syksyllä keräämme lehdet pihoilta ja puhdistamme tarvittaessa rännit ja syöksytorvet.

Siivous

Palveluihimme kuuluu perinteisen porrassiivouksen lisäksi siivouspalvelut myös muihin taloyhtiön tai kiinteistöjen tiloihin muun kiinteistönhoidon tueksi. Porrassiivouksien lisäksi meiltä saa kattavat erikoissiivoukset kuten porrashuoneiden peruspesut sekä ikkunoiden pesut. Säännöllinen ja ammattitaitoinen siivous lisää kiinteistön turvallisuutta ja asukkaiden viihtyvyyttä. Käytämme toiminnassamme laadukkaita työvälineitä ja ympäristöystävällisiä puhdistusaineita.

DSC_8642-web
Laadukkaat työvälineet ja ympäristöystävälliset puhdistusaineet
DSC_8805-web
Moderni kalusto ja oikea-aikaiset toimenpiteet

Koneelliset siivoukset

Palveluihimme kuuluu myös kiinteistöjen ulkopuoliset puhdistustyöt. Näitä ovat mm. asfalttialueiden puhdistus hiekoitushiekasta ja erilaiset piha-alueiden pesut. Modernilla kalustollamme pystymme kattamaan laajat ja isot piha-alueet niin harjapesuna kuin painepesuna.  Poistamme myös rikkoja ja sammaleita kemikaalittomasti.

Auraus & hiekoitus

Vaihtuvat sääolosuhteet ja vuodenajat tuovat työhömme sopivasti haasteita. Olemme kiinteistön ja taloyhtiön kokonaisvaltainen kumppani, ja meiltä onnistuu lumien auraus koneellisesti ajoväyliltä, pihoilta ja parkkipaikoilta. Tarvittaessa tartumme myös lumikolaan ja auraamme käsin pienempiä kohteita.

Talvikunnossapidossa liukkauden esto ja hiekotus on tärkeässä osassa. Pidämme myös huolta aikatauluista ja tarvittaessa viemme myös taloyhtiön pihalta kertyneet lumikasat pois tilaa viemästä.

12374823_1005320692822393_7250750154166582091_o
Kiinteistöhuoltoa ympäri vuoden

Keski-Uudenmaan luotettavin kiinteistöhuolto

Ota yhteyttä ja keskustellaan siitä, miten voimme palvella sinua parhaiten!

Scroll to Top